QUINA ES LA TEVA CAUSA?

Samarretes feministes ètiques per a lluitar contra tracta de persones

SORORITAT

FEMINISME

EMPODERAMENT

Roba feminista ètica i sostenible per a eradicar la el tràfic de persones i l’explotació sexual

SAMARRETES PER A CANVIAR EL MÓN

Samarretes feministes per a reivindicar el que és nostre: perquè estem cansades de ser educades a costa dels nostres drets, no com a dones, sinó com a éssers humanes.

Totes les persones tenen el dret a ser tractades de forma justa i amable. Creiem en un món sense sexisme, racisme, odi, violència ni discriminació.

Perquè estem fartes de l’explotació sexual i de la cosificació dels nostres cossos.

Lluitarem juntes contra l’opressió i l’explotació. Demostrem que on ells ens volen fer rivals, nosaltres serem germanes.

I encara que ens vulguin callades, no pararem fins a arribar aquí.

 

SOSTENIBILITAT

Tota la roba és de cotó 100% orgànic i de comerç just. Moda respectuosa amb el medi ambient i amb els drets humans.

feminisme

Les samarretes contenen missatges feministes i inclusius. Molts dels dissenys estan inspirats en campanyes de sororitat i apoderament. Volem que tothom sàpiga que no ens quedarem callades.

SOLIDARITAT

Un 15% dels beneficis van destinats a lluitar contra el tràfic de dones i nenes. Qui diu que no pots transmetre el teu missatge al món amb paraules i amb actes alhora?

DESCOBREIX LES DIVERTIDES Y PROVOCADORES SAMARRETES FEMINISTES DE ELLAREBEL

#whomademyclothes

Portar samarretes feministes és una forma genial de reivindicar-nos i de cridar al món el nostre missatge. Portar un disseny feminista és empoderador i divertit, i desestigmatitza el feminisme. Això sí, sempre des de la coherència i la sostenibilitat, perquè portar samarretes feministes no serveix de res si no fem alguna cosa real.

Per això en la meva línia de samarretes feministes he fet tot el procés sostenible i solidari, des de la fabricació a l’enviament: 

 

El material de les samarretes és cotó 100% ecològic i natural, respectuós amb la teva pell i amb el medi ambient.

Estampació artesanal: l’estampació de les samarretes la realitzo jo en el meu taller de València, amb tintes amb base d’aigua i sense químics nocius

Comerç just: les samarretes s’han fabricat tenint en compte els drets de les seves treballadores i pagant un sou digne

Les talles són totalment inclusives, de la S a la XXL

Embalatge sense plàstics: Substitueixo el plàstic per una bossa de tela petita que podràs reutilitzar (per a comprar les teves verdures, per a portar les teves coses…).

Enviament amb baix impacte mediambiental: L’enviament es fa caminant, a peu o en vehicle elèctric, estalviant mig kg de Co2 per paquet.

Publicitat que planta arbres: EllaRebel s’anuncia en Ecosia, un navegador que utilitza el 80% del que recapta dels seus anunciants per a plantar arbres. Encara no uses Ecosia? Descarrega-t’ho, és gratis i cada 40 cerques plantes un arbre!

Possibilitat de consum porta a porta: si ets de València pots recollir les samarretes i t’estalvies les despeses d’enviament! Més info en la pàgina enviaments i devolucions.

DESCOBREIX LES SAMARRETES

Si vols ajudar a lluitar contra el tràfic de persones i donar suport a el meu projecte, comparteix el meu web en xarxes socials! Cada acció compte, t’ho agraeixo de debò